logo-mini

Sminktanácsadás

Egyéni sminktanácsadás keretein belül megtanítom neked, hogyan készíts sminket a hétköznapokra, vagy hogyan alakítsd át a már meglévő  sminkedet alkalmivá egyszerű, gyors praktikákkal.

A smink oktatást személyre szabottan egyéniségedet középpontba állítva  tartom, csak rád figyelek, a te karakteredhez igazodva a színeket és technikákat egymással összehangolva olyan sminket készítünk, amiben igazán jól érezheted magad. Nincs mindenkire ráhúzott és csak egyféle forgatókönyv, hiszen különbözőek vagyunk, karaktert és természetet is figyelembe véve.
Néhány perces ismerkedés után, közösen megbeszéljük, TE mit szeretnél a sok technika közül elsajátítani, mi az amire igazán szükséged van és a napi életviteled megkönnyítené. Ez alapján tartom számodra az oktatást és tanítom meg neked sminked elkészítését, az óra végén ha igényt tartasz rá, segítek összeállítani egy listát, melyek azok az alapvető eszközök, termékek amelyekkel mindezt saját magad is el tudod készíteni. Hidd el rendszeres és kitartó gyakorlással rutinos önsminkelővé válsz!

Egyéni sminktanácsadás:
3 órás: 30.000 Ft